Polityka prywatności

Polityki prywatności

  1. Informacje ogólne

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług poprzez Serwis.

2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest

eFOTOGRAFIA z siedzibą ul. Czackiego 17, 38-200 Jasło, NIP 685-218-04-44

3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi – ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.

4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.

5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:

  1. poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje

  2. poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].

6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.

7. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego

8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.

10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez eFOTOGRAFIA. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji – nasze dane znaleźć można w zakładce – KONTAKT.

Fotograficzny newsletter

Realizując zlecenia zawsze wybieramy dla naszych klientów tylko najlepsze zdjęcia z sesji. Podobnie działa nasz newsletter - zapisując się do niego dostaniesz tylko najciekawsze treści.

Michał Kudłacz

telefon:
+48 697 012 512

email:
michal.kudlacz@efotografia.eu

eFOTOGRAFIA to przede wszystkim specjalizacja w trzech typach usług: fotografia reklamowa, produktowa i zdjęcia 360. Stawiamy na obsługę sklepów internetowych w pełni rozumiejąc specyfikę ich działalności – wiemy jak istotny jest czas wdrożenia nowych produktów na stronę jak i koszt zdjęć. Nasze wieloletnie doświadczenie poparte studiami fotograficznymi pozwala oferować zdjęcia na najwyższym poziomie. Zajmiemy się zdjęciami typu packshot, lookbookami, zdjęciami typu duch, stworzymy również zdjęcia 360, a także skomplikowane produkcje zdjęciowe. Zapraszamy do bezpłatnego przetestowania naszych usług.